Om Oss

Lokal elektriker med stolthet for faget

Siddis Elektro AS ble etablert i 2016 av Hardy Grayston og Christian Bjørnsen. De ønsket å starte noe eget etter en lang fartstid i elektriker-yrket. I dag er Siddis Elektro AS blitt en god gjeng ansatte med bred erfaring og kompetanse i faget. Vi påtar oss oppdrag vi vet vi er gode på, alt fra små serviceoppdrag til større installasjoner i nybygg.

Trenger du en elektriker, ta kontakt med oss! Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.

Dyktige fagfolk som gjør en grundig og god jobb

Daglig leder er autorisert installatør og har nærmere 40 år i faget. Alle ansatte i Siddis Elektro har fagbrev i elektrofaget, og er like hyggelige som de er dyktige. Vi er også en godkjent lærebedrift, og har en lærling med oss på laget. Vår kompetanse gjør oss rustet til å ta på oss de fleste jobber innen elektriske installasjoner.

«Vi sender den samme montøren hver gang, så lenge det lar seg gjøre.

Dette setter våre kunder stor pris på.»

Kunden i fokus

Vårt mål er at våre kunder skal møte den samme montøren hver gang de trenger en elektriker. På den måten blir montøren kjent med kunden, og vet hva som er viktig for dem. Dette er særlig fordelaktig for næringskunder med store bygg. Montøren kjenner da allerede anlegget og kan raskere gå i gang med jobben.

Dette gjør både service og installasjoner mer effektivt. Det sparer deg som kunde for tid og penger, da du slipper å orientere en ny montør for hver gang du trenger elektrisk arbeid. Montøren kjenner allerede bygget, og kan raskere gå i gang med arbeidet.