Privat

Siddis Elektro er en elektriker med lokal forankring i Stavanger. Vi påtar oss oppdrag både i hytter og hus, inne og ute. Selv om vi er “siddiser” reiser vi også til nabokommuner og Jæren.

Skal du pusse opp eller bygge nytt?

Siddis Elektro har i årenes løp opparbeidet seg bred erfaring på større prosjekter. Dersom du har kjøpt en gammel bolig som skal totalrenoveres kan det være vanskelig å beregne hvor mye av budsjettet som må settes av til elektrisk oppgradering. Få en av våre hyggelige elektrikere på besøk for en uforpliktende befaring. Elektrikeren tar en gjennomgang av det nødvendige og dine ønsker og setter opp et prisforslag.

Noe nytt på gang? Vi bidrar med alt fra prosjektering til ferdigstilling av nye boliger og hytter. Siddis Elektro sikrer kvalitet i arbeidet. Vi kommer også på befaring dersom du skal pusse opp utvalgte rom i huset, bygge ut eller lage en hagestue.

Hjemmeelektronikk

Noen kunder har store prosjekter på gang, men vi monterer også hjemmeelektronikk eller legger inn flere stikkontakter i din bolig. Våre samarbeidspartnere har et stort utvalg hjemmeelektronikk.

Lys_03

Belysningsløsninger

Dersom du velger spotter eller lamper gjennom våre leverandører og bruker oss for å montere dem er du sikret kvalitet i alle ledd. Prosjektet registreres i vår historikk og dersom det skulle være noe problemer med produktet tar vi oss av reklamasjon. Et enkelt og trygt valg for deg. Du står fritt til å kjøpe produkter selv, men da står du selv ansvarlig for garantien.

Belysningsplan tilpasset ditt hjem

Vanskelig å velge belysning til ditt nybygg eller endringer hjemme? Få en av våre elektrikere på befaring. Sammen kan vi sette en belysningsplan for ett eller flere rom. Velg blant lyskilder som funksjonslys, spotter, downlights, stemningslys og ulik demping. Lyset i rommet har stor betydning for den opplevde stemningen og inntrykket det gir. Vi har også samarbeid med belysningsdesignere.

Smarthus

Det er en økende etterspørsel etter smarthus-løsninger. Styr lyd, lys og varme med bare noen tastetrykk. Vi monterer smarthusløsninger slik at de elektriske komponentene i hjemmet snakker sammen. Vi kobler også opp Google Home og lignende. Sammen med vår samarbeidspartner AV NORWAY AS kan vi levere og montere det meste innen smarthus-løsninger.

Vil du komme frem til en varm hytte? Gjør hytta smartere med et fjernstyrt varmesystem.

KjøkkenEtter1
Charger with premium cover mounted on concrete wall.

Elbillader

Vi leverer og installerer elbillader hjemme hos deg. En av våre ansatte kommer på befaring slik at du får riktig løsning til riktig pris. Vi monterer moderne ladere fra Easee og er også behjelpelige med veiledning av bruk av laderen og appen. Laderne har et stilig design og tar mindre plass sammenlignet med andre ladere på markedet. Easee utvikler og produserer i Norge. Laderne kan brukes av alle typer elbiler og hybrider. Dersom du allerede har gått til innkjøp av en elbillader kan vi selvfølgelig montere den også.

Akkurat nå har vi kampanje på elbilladere.

Våre samarbeidspartnere

Siddis Elektro samarbeider med en rekke ulike bedrifter på tvers av bransjer. Samarbeidet gir flyt i store prosjekter og unngår stopp og venting. Det gir deg som kunde en enklere og raskere prosess. Vi kan også tilby pakketilbud.

Vi samarbeider blant annet med byggmestere, rørleggere, murere og malermestere.

Les mer

Byggmester Tjensvoll AS

Les mer

N B Byggteam AS

Les mer

Rør Service AS

Les mer

Brødrene Medalen AS

Les mer

Malerbua AS