Privat

Siddis Elektro er en elektriker med lokal forankring i Stavanger. Vi påtar oss oppdrag både i hytter og hus, inne og ute. Selv om vi er “siddiser” reiser vi også til nabokommuner og Jæren.

Skal du pusse opp eller bygge nytt?

Siddis Elektro har i årenes løp opparbeidet seg bred erfaring på større prosjekter. Dersom du har kjøpt en gammel bolig som skal totalrenoveres kan det være vanskelig å beregne hvor mye av budsjettet som må settes av til elektrisk oppgradering. Få en av våre hyggelige elektrikere på besøk for en uforpliktende befaring. Elektrikeren tar en gjennomgang av det nødvendige og dine ønsker og setter opp et prisforslag.

Noe nytt på gang? Vi bidrar med alt fra prosjektering til ferdigstilling av nye boliger og hytter. Siddis Elektro sikrer kvalitet i arbeidet. Vi kommer også på befaring dersom du skal pusse opp utvalgte rom i huset, bygge ut eller lage en hagestue.

Elektrisk peis

Nå kan alle få seg en peis hjemme. Siddis Elektro monterer vegghengt eller innebygd elektrisk peis og sikrer at alt det tekniske er i orden. Elektrisk peis er både dekorativt og kan brukes til oppvarming. På mange av peisene kan du skru av og på varmefunksjonen, slik at du kan se på de vakre flammene selv om det er blitt varmt nok. Det blir aldri så varmt at det er brannfarlig, så dette er et godt og ikke minst miljøvennlig alternativ til et tradisjonelt

Hjemmeelektronikk

Noen kunder har store prosjekter på gang, men vi monterer også hjemmeelektronikk eller legger inn flere stikkontakter i din bolig. Våre samarbeidspartnere har et stort utvalg hjemmeelektronikk.

Belysningsløsninger

Dersom du velger spotter eller lamper gjennom våre leverandører og bruker oss for å montere dem er du sikret kvalitet i alle ledd. Prosjektet registreres i vår historikk og dersom det skulle være noe problemer med produktet tar vi oss av reklamasjon. Et enkelt og trygt valg for deg. Du står fritt til å kjøpe produkter selv, men da står du selv ansvarlig for garantien.

Belysningsplan tilpasset ditt hjem

Vanskelig å velge belysning til ditt nybygg eller endringer hjemme? Få en av våre elektrikere på befaring. Sammen kan vi sette en belysningsplan for ett eller flere rom. Velg blant lyskilder som funksjonslys, spotter, downlights, stemningslys og ulik demping. Lyset i rommet har stor betydning for den opplevde stemningen og inntrykket det gir. Vi har også samarbeid med belysningsdesignere.

BelysningsløsningerPrivat
KjøkkenEtter1

Smarthus

Det er en økende etterspørsel etter smarthus-løsninger. Styr lyd, lys og varme med bare noen tastetrykk. Vi monterer smarthusløsninger slik at de elektriske komponentene i hjemmet snakker sammen. Vi kobler også opp Google Home og lignende. Sammen med vår samarbeidspartner AV NORWAY AS kan vi levere og montere det meste innen smarthus-løsninger.

Vil du komme frem til en varm hytte? Gjør hytta smartere med et fjernstyrt varmesystem.

Elbillader

Siddis Elektro AS leverer og installerer elbillader hjemme hos deg. En av våre ansatte kommer på befaring slik at du får riktig løsning til riktig pris. Vi monterer moderne ladere fra Zaptec og Amina og er også behjelpelige med veiledning av bruk av laderen og appen. Zaptec er et norsk selskap og laderne produseres lokalt på Tau. Velg blant Zaptec Pro, Zaptec, Amina 1 og Amina S. En av våre elektrikere veileder deg gjerne for å finne riktig modell for ditt behov. Laderne kan brukes av alle typer elbiler og hybrider. Dersom du allerede har gått til innkjøp av en elbillader kan vi selvfølgelig montere den også.

IK_AminaLader

Solcellepanel

Bli selvforsynt med strøm! Siddis Elektro har hatt flere spennende prosjekter med montering av solcellepanel på boligtak. Prosjektene gjennomføres i samarbeid med et byggefirma som er kurset i å legge solcelletak. Dette sikrer kvalitet i alle ledd. Vi kommer gjerne på befaring og bistår med prosjektering dersom du ønsker solceller til din bolig eller fritidsbolig. Soltaket kan i noen tilfeller integreres i eksisterende tak, mens andre steder anbefaler vi å legge nytt tak. Husk at Enova tilbyr støtte for dem som tar i bruk grønn teknologi. Hvor mye du kan spare avhenger av størrelsen på anlegget og hvor mange kW det produserer.

Våre samarbeidspartnere

Siddis Elektro samarbeider med en rekke ulike bedrifter på tvers av bransjer. Samarbeidet gir flyt i store prosjekter og unngår stopp og venting. Det gir deg som kunde en enklere og raskere prosess. Vi kan også tilby pakketilbud.

Jobb hos oss

Siddis Elektro søker dyktige elektrikere! Hos os er arbeidukene veldig varierte. Det er en god blanding av enkeltprosjekter og servicejobber til store prosjekter. Du får jobbe sammen med en god gjeng med elektrikere som alltid setter kvalitet og kundefokus øverst. Vi har gode betingelser og avtaler! Vi vil gjerne høre fra lærlinger også. Klikk på knappen for å finne kontaktinformasjon til Hardy og Christian.

Vi samarbeider blant annet med byggmestere, rørleggere, murere og malermestere.

Les mer

Byggmester Tjensvoll AS

Les mer

N B Byggteam AS

Les mer

Rør Service AS

Les mer

Brødrene Medalen AS

Les mer

Malerbua AS